Кога се чувстваме изобилни в живота си?

Носят ли парите щастието, което ни е нужно?

Защо не всеки успява да бъде богат? 

Дългогодишните си изследвания и натрупан опит, в търсене на отговорите за всеки от нас, събират в първата си съвместната книга "Богатството ни приляга" известният родов терапевт Аида Марковска и психологът Ваня Кънева.

""Богатството ни приляга“  е начало и своеобразен венец на труда ни за позитивната нагласа към изобилието в живота. Тя обобщава резултатите от ефективно проведени 10 Училища по изобилие. Вярваме, че затваряйки последните ѝ страници в читателите ще остане чувство на лекота, вдъхновение и желание за творчески труд" , казват авторките. 

Още в началото на годината темата за изобилието в живота бе водеща в първото издание на "Новото време" по Дарик за 2024 г. - авторското предаване на Аида Марковска. Според нея, във време на свръхзабързаност най-много ни се иска да имаме изобилие от време.

„Новото време“ с Аида Марковска: Как да бъдем богати и да имаме изобилие от всичко добро?

Книгата "Богатството ни приляга" поднася с лекота и много усмивка информацията за трите основни стълба на изобилния в живота на все от нас. А кои са те и как влияят на съдбата ни - може да разберем на премиерата на книгата, която е днес -14 март. Срещата с авторите е от 18:30 ч. в Първо студио на БНР – Пловдив. Очаква ни и един непринуден разговор за  необходимостта да бъдем спокойни и мъдри в днешните бурни времена. Модератор на срещата ще е изследователят Павел Павлов, който е последовател и на учението на Карлос Кастанеда. 

Присъстващите на премиерата ще могат да получат "Богатството ни приляга" с два автографа.  След  Пловдив книгата ще бъде  представена в Стара Загора на 29 март и в Асеновград на 3 април.

Аида Марковска е родов терапевт, мотивационен оратор и човек с богат житейски опит. Тя е желан лектор на множество фестивали, конференции, семинари и носи в себе си знанието за същността и логиката на българската родова система. Тя е създател на Школа по родова терапия „Задругата на родонавтите“, където обучава по свой авторски метод. Повече за Аида на сайта aida.bg.

Ваня Кънева е психолог със специалност в позитивната психология. Тя обучава и води курсове „Позитивната психология в полза на психотерапевтичната практика“, сертифицирани от европейската асоциация по приложна психология (EAAP). Автор и създател на Школа „Да мислим съзидателно!“. Повече за нейната работа: www.blagodenstvie.bg

Книгата „Богатството ни приляга“ може да се закупи от авторите по време на представянията или да се поръча през сайта eleyos.com. Можете да я намерите и при издателя на книгата: Център за съзидателно мислене „Делфи“ в Пловдив, на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ 15, ет. 2.