Българите имаме исторически тренинг, който ни помага да оцелеем и сега. Аз вярвам в мъдростта на българите и в силата на българската идентичност. Това заяви в годишното издание на „Новото време“ по Дарик известният родов терапевт и преподавател Аида Марковска.

Според нея българинът има вроден усет към „капаните на лъжата“ и може да вярва на вътрешната си устойчивост. През 2022 г. е хубаво да бъдем мъдри в словата си, да организираме оптимално дните си и да не се отказваме от идеите си, които някой се опитва да спре отвън. Добре ще е да се придържаме към пестене, но и да заложим на дългосрочни проекти.

Kак информационният поток властва над мислите и решенията ни днес? Успяхме ли да "дръпнем шалтера" на страха? Можем ли да отстояваме правото си на свободен избор и кое ще ни помогне да преминем по-леко през предизвикателствата на 2022 година? По тези и още теми е разговорът на Лалка Златанова с холистичния терапевт и преподавател Аида Марковска в годишното издание на "Новото време" по Darikradio.bg 

Според нея ще запомним 2021 г. с преодоляване на ситуации и избори, пред които всички бяхме изправени за първи път, но и в търсене на смисъла във всичко, което се случва.

2022-ра година ще е година на търпение и път към постигане на баланса.