72-годишна жена от Северна Каролина е обвинена в побой до смърт над 8-годишната си внучка, според изявление на шерифската служба на окръг Наш, цитиранo от "People".

Бившият полицай, убил психолога Иван Владимиров, остава зад решетките

Малко след 16:00 часа служителите на реда бяха уведомени, че дете е било откарано в спешното отделение в Nash UNC Healthcare с тежки наранявания и обявено за мъртво при пристигането.

„Въз основа на разследването е установено, че 8-годишното дете е било толкова жестоко бито от бабата, че е починало от нараняванията си. Детето беше с тежки наранявания по цялото тяло и главата“, се казва в изявлението на полицията. 

Застреляха мъж на Таймс Скуеър

"Патриша Рикс беше привлечена по едно обвинение в убийство първа степен и едно обвинение в тежко престъпление - насилие над дете", заяви полицията.

Рикс е законен настойник на шест деца, живеещи в дома й, включително детето, което почина от нараняванията си, съобщи шериф Киот Стоун по време на пресконференция. Оцелелите деца са прибрани от държавата, добави той.

Известният психолог Иван Владимиров-Нав е бил убит

В момента тя е задържана без гаранция в центъра за задържане на окръг Наш. Не е ясно дали е намерила адвокат, който да говори от нейно име.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм